Video Exclusiv Andrei Dunuță – Cum construiești un discurs care să vandă

Mulțumim pentru Abonare, Video cu Andrei Dunuță este mai jos și te așteaptă sa dai PLAY

Video Exclusiv Andrei Dunuță – Cum construiești un discurs care să vandă


Sunt Andrei Dunuță
și am vânzările în sânge

Fie că vrei să-ți dezvolți echipa de vânzări sau să convingi prin următoarea ta prezentare, sunt aici să colaborăm. Misiunea mea este să dezvolt România prin public speaking și vânzări.

Antrenez Top Performers pentru discursuri puternice și relevante și, totodată, sunt antrenor de vânzări. Astfel, ajut echipele să aibă mai mulți clienți folosind #ArtaDeAnuVinde. Sunt TEDx Keynote Speaker și creatorul conceptului “SPEAKINGS” – primul show de public speaking din România.

De mic am început să joc șah, iar la 6 ani am început să joc fotbal de performanță și visam să ajung pe cele mai mari stadioane din Champions League. La 13 ani m-am accidentat la genunchiul stâng și mi-am pierdut încrederea în mine. Fizic, m-am recuperat după 6 luni. Mental, poate că niciodată, însă asta m-a ambiționat să devin cel mai bun. Am renunțat la fotbal la 19 ani, când am intrat la ASE – Marketing.

N-am reușit în fotbalul de performanță, însă, mereu mi-a plăcut să fiu cel mai bun, iar pentru mine nu există locul 2. De aceea, am învățat din greșeli, din sport și din șah și am aplicat în vânzări, ajungând să
formez cea mai bună echipă de vânzări din Citibank, timp de 4 ani. Apoi am devenit trainer, antreprenor, speaker și tatăl Marei – cel mai solicitant „proiect” al meu de 3 ani încoace. 

Nu am ajuns în Champions League, dar l-am creat. Pentru că SPEAKINGS este un Champions League pentru pasionații și cei interesați de public speaking și vânzări. Mindsetul de campion a continuat chiar și după accidentare, devenind o perspectivă de vânzări, de antreprenoriat și… de viață.

Practic, am ajuns de la Pion la CamPion.