UpGrade

[vc_row][vc_column][td_block_slide custom_title=”Cele mai noi episoade UPgrade” category_id=”1830″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_14 custom_title=”Vezi mai multe episoade Upgrade” category_id=”1830″ limit=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Despre emisiunea Upgrade

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim să oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă, recomandari și răspunsuri la intrebari care să îi poată sprijini în a crește și a fi mai buni, deoarece credem cu tărie că învățarea este cea mai bună investiție în sine pe care cineva o poate face.

În lumea aceasta în continuă schimbare sa fii o persoană adaptabilă, deschisă și dornică să învețe mereu ceva nou a devenit o necesitate. De asemenea, pe plan personal, să fii cea mai bună versiune a ta te ajută să te prezinți in fața celorlalți cu încredere și cu autenticitate.

La ce ajută să fim conștienți de punctele noastre forte și să definim cea mai bună versiune a noastra? Ne ajută la a vedea noi posibilitați și oportunitați, la a fi mai multumiți cu propria viața, ne ajută la a fi mai fericiți, la a avea relații mai durabile și nu în ultimul rând la un aspect pe care ni-l dorim cu toții – încrederea în sine și în forțele proprii.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Specialiștii UpGrade

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Cerasela Rogen

Coach transformațional, speaker motivațional, antreprenor, mamă, Cerasela Rogen are deja o experiență de peste 6 ani în discursuri motivaționale (evoluție și dezvoltare personală) colaborând cu branduri și companii de renume din România și peste 3000 de ore de lucru ”one-to-one” ca și coach transformațional. Cerasela a moderat și realizat emisiunile “Cerasela Show” la televizunea 6TV și “De vorbă cu Cerasela” la radio Gaia și este Co-Fondatoarea comunității “Milionare în Idei” înființată în anul 2013. De asemenea, Cerasela Rogen participă ca și invitat special în cadrul diferitelor emisiuni televizate, printre acestea se numără show-ul ”Star Matinal” la televiziunea Antena Stars.
Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale se desfășoară săptămânal, astfel în fiecare zi de luni a săptămânii, Cerasela susține, în paginile oficiale de facebook, live-ul” Gura de oxigen”, care se bucură în acest ,moment de un succes deosebit, stragând peste 13000 de vizualizări per ediție.

” Iubesc oamenii și iubesc să-i văd fericiți și împliniți. Îmi place frumosul în toate formele lui și sunt hotărâtă să fac tot ce pot, pentru a aduce binele în viața oamenilor cu care interacționez.” Cerasela Rogen.

De-a lungul timpului Cerasela Rogen a conceput și susținut workshopuri de dezvoltare personală, menite să ofere o nouă perspectivă asupra diverselor situații cu care ne confruntăm fiecare. Printre acestea se regăsesc :
“Meriți să fii fericit” ;”Drumul spre eliberare”;
“Atitudinea de câștigător”; “ADN-ul creatorul realitătii tale”
”Stil și Atitudine”; ” Efectul Marilyn Monroe”; ” Programează-te să fii bogat“;
”Cum atragem partenerul potrivit”;”Perechea Potrivită”; ”Părinți fericiți, copii fericiți”;
”Programează-te să fii cel mai bun”; ”Atitudinea de câștigător”;
”Iubesc ce fac”; ”Teoria inversului”;”Cum îți construiești realitatea dorită”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21139″ img_size=”full” title=”Cerasela Rogen | Coach Transformational”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Petronela Rotar

Petronela Rotar s-a născut în 1977 la Brașov, unde a trăit pînă acum toată viața. A fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni, are doi copii și o istorie personală zbuciumată pe care a fructificat-o literar într-o parte dintre cărțile ei.
A publicat toate cele șase cărți ale sale la editura Herg Benet. Prima carte, de poezie, “O să mă știi de undeva”, a fost publicată în 2014, iar pînă acum s-a vîndut în multe mii de exemplare, devenind singurul bestseller de poezie în România post decembristă. În 2017 a fost publicată a doua ediție a cărții, revizuită, adăugită și cu ilustrații semnate de artista Corina Drăgan.
Au urmat cartea de proză scurtă “Alive”, tot în 2014, desemnată de cititori cea mai bună carte a anului 2014 pe site-ul Bookaholic și un nou volum de poezie, “Efectul pervers”, în 2015. În 2016, a apărut “Sfîrșitul nopții”, o colecție de 19 povestiri scurte, care a cîștigat din nou simpatia cititorilor și a devenit cea mai bună carte a anului 2016, pe același site.
În 2017, apare “Orbi”, primul roman al autoarei, carte ce devine în doar cîteva săptămîni bestseller și un adevărat fenomen, primul tiraj epuizîndu-se înainte de lansarea oficială. În 2018, autoarea a semnat cu casa de producție Libra Films pentru ecranizarea romanului. În 2018, Petronela Rotar publică “Privind înăuntru”, care devine la fel de repede bestseller și primește distincția Cartea anului, la Premiile Culturale ale Consorțiului Corona Brașov.
În prezent, Petronela Rotar se află în formare ca psiholog și psihoterapeut.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21143″ img_size=”full” title=”Petronela Rotar | scriitoare”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 Participă la emisiune!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ești antreprenor, soloprenor, freelancer, consultant sau angajat și îți dorești să transformi această perioadă intr-o experiență unică de creștere accelerată?

Aceasta este șansa ta! Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o discuție despre: puterea peprsonala, psihoteraprie, dezvoltare personala, alături de specialiștii UpGrade.

Completează formularul și ai șansa să primești cele mai potrivite strategii pentru dezvoltare personala, putere interioara, motivare, de la specialiștii emisiunii.

Ai întrebări? Specialiștii noștri au raspunsuri! Participă

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Parteneri Educație[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ gap=”10″ grid_id=”vc_gid:1590665319970-c4ab5293-9535-9″ include=”20881,20883″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sponsori[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1590665319972-f91232de-f66b-2″ include=”18074,17977,20364,20762,20761″][/vc_column][/vc_row]