Services

bizilive tv evenimente business networking bucuresti

Servicii

Oferim o gama variată de servicii media pentru branding și awarness

Modele Campanii

Abordarea noastră este de a contesta constant gândirea convențională și de a impune fără încetare modalități inovative, mai rapide și mai eficiente de publicitate de a furniza rezultate cu integritate pentru a ne asigura că respectăm standarde etice înalte pentru fiecare proiect.

Video Marketing

Comunicarea video poate crește eficiența cu care este transmis mesajul publicului țintă, crescând totodată șansele de atingere a obiectivelor.

Content Marketing

Articolele sunt un instrument de marketing foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campania de advertoriale aduce avantaje multiple de seo si awareness.

Video Branding

Cu ajutorul video marketingului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile se pot alinia unui astfel de conținut video relevant pentru mediul de business, apelând inclusiv la Televiziunea Online BiziLIVE, cu scopul de a susține brandul prin diverse campanii, construind astfel un impact puternic în comunitate

Video Advertising

In procesul de branding și awareness spotul publicitar video este un instrument indespensabil.

CSR

O Companie care se bucură de reputaţia de a fi implicată activ în dezvoltarea comunităţii va beneficia cu mai multă uşurinţă de suportul acesteia.

Video Storytelling

80% din utilizatorii de internet preferă să urmărească un videoclip decât să citească un articol. 87% din marketingul global este în format video. Statisticile arată că, în general, persoanele își aduc aminte în proporție de 80 % conținutul video și doar 20 % conținutul text.

Am dezvoltat proiecte cu

Ai vrea să pornești un proiect cu noi?

Sună-ne sau scriene si hai să descoperim impreună cum putem crea mai multă vizibilitate pentru Brandul tău!