fbpx

Adresează întrebări mentorilor

Compania independentă de streaming BiziLive TV iși continuă misiunea de a sprijini antreprenorii și mediul de afaceri și produce un nou sezon de emisiuni dedicate mentoratului pentru afaceri.
 

Miniseria de emisiuni “MentorsHub” își propune să ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching și Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale și exemple de succes.

Ești Antreprenor, Freelancer sau Liber Profesionist și îți dorești să transformi această perioadă într-o experiență unică de creștere accelerată?

Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o experientă unică de Mentorat pentru Business.

Poți participa la emisiune prin:

Intervenție în direct cu întrebări (Online prin Zoom)

Întrebări transmise printr-o înregistrare video (email: contact [@] bizilive.ro)

Întrebări in varianta scrisă (email)

Mentori

Eu cred că fiecare om, din orice profesie, ar trebui să aibă un Mentor la orice pas. Pentru fiecare etapă de dezvoltare poate alt stil de Mentor, dar mereu o “oglindă cu interpretare inclusă” aduce clar o imensă valoare. Și la rândul său să dea înapoi din postura de Mentor.
Monica Cadogan | Mentors Hub
Monica Cadogan
CEO VIVRE
Viziunea mea este să contribui la crearea unei comunități de antreprenori responsabili și asumați, conștienți de faptul că investiția în propria persoană se simte direct în afacere și contribuie în timp la o creștere a profitului si valorii afacerii.
Ovidiu Toader
Business Coach
Oamenii trăiesc o incertitudine foarte mare dublată de frica de eșec. Acum au nevoie de sprijin. Pentru ca am convingerea că oamenii valorizează profund atunci când se simt auziți și înțeleși și când primesc soluții concrete exact când au nevoie..nu când se "Lansează un produs" sau se face o "ofertă speciala". Este o vorbă din popor " Omului să îi dai când îi trebuie lui nu când îți trebuie ție"
Andy Szekely - MentorUP BIziLiveTV
ANDY SZEKELY
Coach & Trainer

Am întrebări

Pentru a adresa întrebări mentorilor din cadrul emisiunii,  este necesar să completați formularul de mai jos! 

Top