fbpx

Abonamente disponibile

Oferte & Abonamente Preț  
Freemium Gratuit.
Abonamentul expiră după 30 Zile.
Select
Basic 0.00€ acum și apoi 1.99€ la fiecare 30 Zile. after your 10 day trial. Select
Premium 0.00€ acum și apoi 3.99€ per lună. after your 15 day trial. Select

← Return to Home

Avem o extra ofertă pentru tine chiar acum!

Descoperă oferta curentă

Ce poți viziona pe BiziLIVE TV?

Conținut Relevant pentru Afaceri

Experți, Speakeri, Traineri și invitați actuali, relevanți cu rezultate în multiple domenii de activitate

Cursuri & Evenimente

Expunem și prezentăm o serie de cursuri și evenimente online dedicate dezvoltării afacerilor și dezvoltării personale

Dezvoltare Personală

Descoperă sute de emisiuni și episoade inspiraționale, motivaționale, povești de la campioni mondiali, sportivi de anduranță, oameni de afaceri, medici, avocați. Urmărește episoadele pentru dezvoltare personală

Adaugăm conținut zilnic

Urmarește săptămânal la BiziLIVE TV emisiunile despre sănătate, educație financiară, vânzări, marketing, imobiliare, fashion, travel sau antreprenoriat și parenting.

Conținut video internațional

BiziLIVE TV este partener cu cei mai cunsocuți traineri și speakeri la nivel internațional.

FAQ

Întrebări Frecvente

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

BiziLIVE TV oferă un serviciu de difuzare online care le permite abonaților să vizioneze o gamă largă de emisiuni, episoade și conținut premium dedicat dezvoltării afecerilor și dezvoltării individuale.

Poți viziona BiziLIVE TV pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online, întregul conținut fiind disponibil pentru un tarif lunar fix. Tariful abonamentului este de 6,99 EUR pe lună. Fără costuri suplimentare. 

Poți viziona BiziLIVE TV pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online. Poți viziona oriunde, oricând, pe un număr nelimitat de dispozitive.

Poți viziona BiziLIVE TV pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online. Poți viziona oriunde, oricând, în direct sau înregistrat pe un număr nelimitat de dispozitive. Vă puteți conecta  aici dacă sunteți deja abonat/ă sau vă puteți abona aici  . Puteți alege varianta gratuită de abonament pentru 30 zile pentru a viziona o parte din grila noastră de programe

BiziLIVE TV iți oferă un serviciu flexibil. Nu există costuri/taxe cu anularea serviciului. Poți anula oricând dorești. Poți anula sau activa contul în orice moment.

BiziLIVE TV iți oferă cea mai vastă biblioteca online de interviuri dedicate antreprenoriatului. Sute de interviuri și studii caz cu antreprenori din România, Europa, Asia sau America din care te poți inspira sau adauga business-ului tău noi metode și tehnici de marketing, vânzări pentru creștere și scalare. Lucrăm în fiecare zi pentru conținut nou! De asemenea puteți viziona sute de episoade despre: marketing, branding, vânzări, educație financiară, tehnologie, dezvoltare personală, materiale inspiraționale, consiliere în carieră, culsultanță juridică și financiară pentru afaceri.

Vizionați oriunde și oricând vrei!

BiziLIVE TV iți oferă cea mai vastă biblioteca online de interviuri dedicate antreprenoriatului. 

Cu abonamentul Fremium aveti acces limitat la secțiunile din site și acces limitat la numărul vizionări al emisiunilor și serialelor din platformă.

Abonamentul este gratuit pe o perioadă de 30 zile. Vizionarea cu abonamentul gratuit freemium este redată cu reclame de la Companiile Partenere.

Nu există costuri ascunse. Vă puteți dezabona oricând fără costuri

BiziLIVE TV iți oferă cea mai vastă biblioteca online de interviuri dedicate antreprenoriatului. Suplimentar față de abonamentul Free, abonamentul premium aveti acces la +1500 de materiale dedicate: marketingului, vânzărilor,  investițiilor, imobiliarelor, educației financiare sau legislației în vigoare din România cu avocați de business, secțiunea premium din platformă și vă veți putea bucura de vizionare FARĂ RECLAME .

Platforma și producțiile proprii pot conține publicitate, plasare de produs și alte elemente de promovare. Dacă sunteți companie și doriți mai multe detalii despre promovare accesați acest link aici 

Ce spun abonații

Piata din Romania si mediul de afaceri local au mare nevoie de educatie iar Bizilive vine cu o abordare eficienta in acest scop: topicuri in trend, discutii interesante cu invitati ce ofera expertize complexe. Succes!
Robert Similea
Expert Reputație
Apreciez diversitatea subiectelor, a temelor abordate, nivelul de referință din ce în ce mai bun al invitaților și moderatorilor, calitatea în continuă creștere a emisiunilor și strădania deosebită a realizatorilor și a Echipei de a încuraja cunoașterea, învățarea, obținerea de rezultate pe diverse planuri și, în mod special, apreciez faptul că se promovează libera inițiativă, antreprenoriatul și dezvoltarea personală. Felicitări! Mult succes pe acest drum frumos și foarte, foarte folositor societății! Vă mulțumesc!
Cristi Lazăr
Instructor at Silva International home of the Silva Method
Echipă super profesionistă, invitați admirabili si informații extrem de importante si valoroase! Diversitatea subiectelor ma face sa urmăresc cu entuziasm fiecare episod iar întâlnirile cu alți antreprenori sunt cu adevarat plăcute si utile! Recomand cu mare drag!
Gatea Mădălina
Managing Partner at ATO Protection
Top