Istorie Universală & Mitologie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Istorie Universală și Mitologie este cel mai nou format de emisiune realizat împreună cu Editura Herald și Școala de Gramatică care se dorește a fi un instrument de popularizare a istoriei, atât pentru cei pasionați de acest domeniu, cât și pentru cei tineri.

Vom aborda subiecte variate din mitologie, istorie, arheologie, simbolistică. Istoria este însăși viață unei națiuni, un popor fără istorie este un popor fără viitor. De aceea, este foarte important să ne cunoaștem istoria adevărată, iar acum avem acces la aceste informații și resurse prin intermediul cărților.

Cunoașterea istoriei înseamnă, înainte de toate, respect față de înaintașii noștri. Primul episod se va difuza Vineri 28.05.2020 de la ora 20:00. Fiți alături de noi și de ințiativa noastră comună culturală[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_big_grid_4 category_id=”4065″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_ad_box spot_code=”JTNDc2NyaXB0JTIwZGF0YS1hZC1jbGllbnQlM0QlMjJjYS1wdWItNDU0NzM1MDQ0ODQyOTgyNSUyMiUyMGFzeW5jJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZwYWdlYWQyLmdvb2dsZXN5bmRpY2F0aW9uLmNvbSUyRnBhZ2VhZCUyRmpzJTJGYWRzYnlnb29nbGUuanMlMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=” tdc_css=””][/vc_column][/vc_row]