Înregistrare evenimente BiziLIVE CLUB

Vă puteţi înscrie la evenimentele BiziCLUB folosind formularul de mai jos. Pentru informaţii suplimentare, ne puteți suna la 0731009617

Formular înregistrare:


INFORMAŢII despre evenimente şi modalitatea de plată:  Evenimentele BiziCLUB se desfașoară Marțea la centrul AWE, în intervalul orar 19:00-21:00.

Pentru începerea fiecărui eveniment este necesar să existe un număr minim de 20 participanţi înscrişi. Plata evenimentelor se face în avans, sub formă de donație recomandată în contul Asociației Autism Voice, menţionând la detalii #BiziCLUB. După completarea formularului veți fi redirecționat către pagina de plată/ donație catre Asociația Autism Voice.

Rezervarea locului se realizează în momentul achitării taxei de participare.

Costul de participare este 50 Ron / persoană. Fondurile strânse în urma vânzarii de bilete, se vor transforma în ore de terapie pentru copiii cu tulburari din spectrul autist din centrele Autism Voice.

În cazul în care nu mai puteţi participa la evenimentul la care v-aţi înscris, returnarea sau redirecţionarea taxei de participare catre urmatorul eveniment BiziCLUB, se pot face dacă retragerea este anunţată cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului.

Suma nu poate fi returnată după începerea evenimentului, aceasta se poate redirecționa către alt eveniment al comunitații BiziCLUB.

Datele personale (e-mail şi telefon) sunt utilizate doar pentru comunicarea în ceea ce priveşte evenimentul la care v-aţi înscris (anunţare detalii organizatorice, anunţare amânare).

Adresa de mail poate fi folosită şi pentru anunţarea prin newsletter a unui nou curs sau eveniment în domeniul/ domeniile care vă interesează, precum şi la trimiterea newsletter-ului lunar.

În cazul în care nu doriţi să primiţi newsletter-ul lunar sau anunţul unui nou eveniment, vă rugăm să ne scrieţi la Comentarii, în formularul de înscriere.