Casting Emisiunea HR 360°

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Participă la emisiune!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Angajator

Venim în sprijinul angajatorilor și avem încredere că împreună putem oferi mai multă structură și valoare modului în care abordăm provocările acestui domeniu.

Vino alături de noi în emisiunea HR 360 pentru a găsi cele mai bune soluții și instrumente aplicabile situațiilor cu care te confrunți în prezent în zona de HR. Răspundem împreună cu cei mai buni specialiști în domeniu prin exemple concrete, recomandări, oferindu-ți și consultanță în direct.

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi pentru a primi informații practice, utile, personalizate pentru situația ta.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Angajat

Ești angajat sau în căutarea unui job? Poate de multe ori ai avut întrebări și nu ai avut de unde să afli răspunsurile pentru situațiile neclare în zona resurselor umane (recrutare, evaluarea performanțelor, training, conflicte de muncă etc).

Vino alături de noi în emisiunea HR 360 și-ți vom răspunde împreună cu cei mai buni specialiști în domeniu prin exemple concrete, recomandări, oferindu-ți și consultanță în direct.

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi pentru a primi informații practice, utile, personalizate pentru situația ta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

*Doar pentru angajatori
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Despre emisiunea HR 360°

Alături de o echipă de specialiști, prin emisiunea HR 360° ne dorim să promovăm importanța resurselor umane din cadrul companiilor, să identificăm provocarile care apar în domeniu și să aflam din practică și din exemple concrete care au fost soluțiile sau care ar putea fi.
Vom discuta cu specialiștii invitați pe baza unor teme de interes comun din sfera resurselor umane, vom oferi puncte de vedere, idei, exemple concrete, recomandări și bune practici.
În fiecare emisiune ne propunem sa prezentăm invitați care să ne povestească din experiența lor: specialiști din domeniul HR, angajați, angajatori, antreprenori.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21235″ img_size=”400×400″ title=”Cristina Lixandru | Business Manager HR Gold”][vc_column_text]Specialist în domeniul resurselor umane, Business Manager în cadrul HR Gold, Consilier în carieră, Moderator și Realizator al emisiunii de profil HR 360 la BiziLive TV. Citește mai mult [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Parteneri Educație[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1604861677014-a852e24d-f3ed-0″ include=”21412″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sponsori[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1604861677017-62b3c204-3992-8″ include=”18074,17977,20364,20762,20761″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Cele mai noi episoade[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][td_block_big_grid_fl_4 td_grid_style=”td-grid-style-2″ category_id=”755″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_wp_text][/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]