HR 360°

[vc_row][vc_column][td_block_slide custom_title=”Cele mai noi episoade HR 360″ category_id=”755″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_14 custom_title=”Vezi mai multe episoade HR 360″ category_id=”755″ limit=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Despre emisiunea HR 360°

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Alături de o echipă de specialiști, prin emisiunea HR 360° ne dorim să înțelegem importanța resurselor umane din cadrul companiilor, să identificăm provocarile care apar în domeniu și să aflam din practică și din exemple concrete care au fost soluțiile sau care ar putea fi.
Vom discuta cu specialiștii invitați pe baza unor teme de interes comun din sfera resurselor umane, vom oferi puncte de vedere, idei, exemple concrete, recomandări și bune practici.
Piața devine din ce în ce mai dificilă si este momentul să venim cu idei, soluții și împreună să încercăm să scriem o noua pagină în acest domeniu.
În fiecare emisiune ne propunem sa prezentăm invitați care să ne povestească din experiența lor: specialiști din domeniul HR, angajați, angajatori, antreprenori.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Specialiștii HR 360°

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Despre Cristina Lixandru

Specialist în domeniul resurselor umane, Business Manager în cadrul HR Gold, Consilier în carieră, Moderator și Realizator al emisiunii de profil HR 360 la BiziLive TV.

Cristina activează din 2012 în domeniul resurselor umane. În proiectele pe care le-a gestionat a interacționat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, IT, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie, construcții, transporturi, resurse umane, media și comunicare, medical, asigurări, horeca, etc.

În 2015 a renunțat la statutul de angajat și a devenit antreprenor. În calitate de antreprenor a dezvoltat proiectul HR Gold, o Agenție de recrutare și selecție personal – un partener strategic pentru clienți, selectând împreună cei mai buni candidați pentru posturile disponibile și totodată oferind posibilitatea candidaților să își găsescă jobul dorit.

Cristina s-a alăturat echipei Bizilive TV în 2018, perioadă de-a lungul căreia a interacționat cu specialiști din zona resurselor umane și au abordat teme de interes din această arie.

Cristina consideră că este foarte important să te inspire domeniul în care activezi, să simți că te dezvolți și că devi o versiune mai bună a ta odată cu trecerea timpului. Îi place foarte mult ceea ce face, se dedică 100% în toate proiectele în care este implicată și învată constant lucruri noi.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21235″ img_size=”full” title=”Cristina Lixandru | Buiness Manager HR Gold”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 Participă la emisiune!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Angajator

Venim în sprijinul angajatorilor și avem încredere că împreună putem oferi mai multă structură și valoare modului în care abordăm provocările acestui domeniu.

Vino alături de noi în emisiunea HR 360 pentru a găsi cele mai bune soluții și instrumente aplicabile situațiilor cu care te confrunți în prezent în zona de HR. Răspundem împreună cu cei mai buni specialiști în domeniu prin exemple concrete, recomandări, oferindu-ți și consultanță în direct.

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi pentru a primi informații practice, utile, personalizate pentru situația ta.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Angajat

Ești angajat sau în căutarea unui job? Poate de multe ori ai avut întrebări și nu ai avut de unde să afli răspunsurile pentru situațiile neclare în zona resurselor umane (recrutare, evaluarea performanțelor, training, conflicte de muncă etc).

Vino alături de noi în emisiunea HR 360 și-ți vom răspunde împreună cu cei mai buni specialiști în domeniu prin exemple concrete, recomandări, oferindu-ți și consultanță în direct.

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi pentru a primi informații practice, utile, personalizate pentru situația ta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

*Doar pentru angajatori
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Parteneri Educație[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ gap=”10″ grid_id=”vc_gid:1596797218911-4a7f3ae7-5675-9″ include=”21226,21412″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sponsori[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1596797218914-363afd89-2d66-1″ include=”18074,17977,20364,20762,20761″][/vc_column][/vc_row]