Despre

Misiune

Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația

Rulează videoul

Viziune

Să fim partenerul tău pentru educație antreprenorială și dezvoltare personală.

Viziunea noastră este să fim Compania Partener unde: antreprenorii, contribuitorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.

Istoric

BiziLive TV și-a propus incă din 10 iulie 2017 să inspire românii către creșterea personală și profesională prin conținut de calitate și relevant din domeniul afacerilor și dezvoltării personale.

Proiectul a demarat la jumatatea anului 2017, dar anul următor a fost adevaratul an de lansare.

In 2018, Compania independentă de streaming BiziLive TV a transmis catre 1,6 milioane de persoane, de-a lungul a 400 de emisiuni in direct educative despre antreprenoriat, sănătate, parenting, resurse umane, e-commerce, educație financiară, civică si juridică.

Tot in 2018, echipa de specialiști BiziLive TV a efectuat 300 de studii de caz, in direct alaturi de companii și antreprenori locali.

BiziLIVE TV oferă un serviciu de difuzare online care le permite abonaților să vizioneze o gamă largă de emisiuni, episoade și conținut premium dedicat dezvoltării afecerilor și dezvoltării individuale.

Companie

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.
Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional ca controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut.
Compania este indepenedentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment