casting departamentul financiar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 Participă la emisiune!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Venim în sprijinul Companiilor și avem încredere că împreună putem oferi mai multă structură și valoare modului în care abordăm provocările acestui domeniu.

Vino alături de noi în emisiunea Departamentul Financiar pentru a găsi cele mai bune soluții și instrumente aplicabile situațiilor cu care te confrunți în prezent în zona financiar contabilă. Răspundem împreună cu cei mai buni specialiști în domeniu prin exemple concrete, recomandări, oferindu-ți și consultanță în direct.

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi pentru a primi informații practice, utile, personalizate pentru situația ta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Despre Emisiunea Departamentul Financiar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană după numărul de IMM-uri active. (aproximativ 400.000 de IMM). În România sunt înregistrate 21,3 IMM-uri la o mie de locuitori, media fiind de 42,7 în UE. 40% din IMM-uri sunt închise după 2 ani.

Doar după 5 ani, numărul firmelor care și-au închis activitatea este în jur de 80%. România este campionă la sportul insolvențelor, avand o medie a ultimilor cinci ani de aproape cinci ori mai mare decât ce se intamplă in regiune.

Exagerarea creditului comercial, lipsa educație financiare antreprenoriale, conducerea afacerilor dupa “nas” fără urmarirea indicatorilor financiari și modul de asumare irațională și calculată a riscurilor investiționale, fac ca IMM-urile din România sa fie fragile și sensibile la ciclurile economice.

Alaturi de o echipă de specialiști si experți, vă invităm să urmăriți saptămânal episoadele denumite generic “Departamentul Financiar” unde vom discuta despre: contablitate si ce indicatori trebuie să urmarim pentru sănătatea sau vulnerabilitatea finaciară, finantare, taxe, echilibrele finacariare și gestionarea eficientă capitalului de lucru. Educatia finaciara antreprenorială, va face diferenta acum si in viitor, dintre succes sau esec!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Parteneri Educație

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ gap=”20″ grid_id=”vc_gid:1591959488623-286644ca-48c8-8″ include=”21298,21299,21300,21370,21371″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sponsori[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1591959488627-50cc117d-53ce-7″ include=”18074,17977,20364,20762,20761″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Specialistii Departamentului Financiar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Valentina Saygo

Valentina Saygo are o experiență de peste 20 de ani în contabilitate. De-a lungul carierei sale a purtat mai multe pălării: economist, expert contabil, manager, antreprenor și, astfel, cunoaște foarte bine provocările cu care se confruntă persoanele din aceaste categorii. Citește mai mult.[/vc_column_text][vc_single_image image=”21277″ img_size=”full” title=”Valentina Saygo | Mananging Partner Ask for Accounting”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Iancu Guda

Este autorul cartilor “De ce esueaza companiile? 10 greseli si 100 de solutii” si “Economia in vremea coronavirusului”.
Este Director General Coface Romania, iar din 2016 este presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR). Iancu este implicat in mai multe proiecte de educatie financiara destinate atat persoanelor fizice cat si antreprenorilor. Citește mai mult.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”21279″ img_size=”full” title=”Iancu Guda | Autor | Director General COFACE | Presedinte AAFBR”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Adi Ploscaru

Este Trainer si Consultant în finanțarea afacerii.

Având peste 15 ani de experiență în management, finanțare și training, Adi este alături de antreprenori și manageri în stabilirea și implementarea strategiei de finanțare a nevoilor de creștere. Citește mai mult.[/vc_column_text][vc_single_image image=”21357″ img_size=”full” title=”Adi Ploscaru | Trainer, Consultant în finanțarea afacerii”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_14 custom_title=”Cele mai noi episoade Departamentul Financiar” category_id=”1297″ tdc_css=””][/vc_column][/vc_row]