Contributori

Descoperiți grila de emisiuni BiziLIVE TV și Contributorii acestora

Sandra Ecobescu | Contributor al emisiunilor despre Istorie & Cultură

Acest proiect de la BiziLive Tv este un proiect extrem de util și necesar care poate aduce în fața publicului, din țară și din diaspora, specialiști carismatici – care cercetează și sunt pasionați de istorie – cu temele lor de interes și întrebările pe care le propun pentru discuție. Ne dorim să generăm curiozitate, pasiune pentru subiecte din trecut care aruncă o lumină asupra prezentului nostru și să facem accesibile subiectele de care ne temeam în școală, printr-o prezentare interactivă, vie și prietenoasă.

Ne dorim să prezentăm publicului larg teme din istorie, mitologie și folclor care pot fi relevante pentru noi astăzi, adică să decupăm momente, personaje sau povești care țin de istoria noastră dar și de cea universală și să le plasăm într-un context actual, punându-ne mereu întrebarea – Ce câștig dacă aflu aceste lucruri?

 


Elena Prodonan - Realizator BarndUP

Elena Prodan | Contributor al emisiunii “BrandUp”

Mi-am propus să fiu un partener profesionist care să declanșeze o dezvoltare autentică și puternică pentru antreprenorii românii în privința marketingului & comunicarii & personal brandingului.

De asemenea, să ofer soluții care vor putea fi puse în practică în piața românească imediat și prin care să se provoace rezultatele dorite investind un buget realist. Voi invita alaturi de mine practicieni care să răspundă la cele mai importante întrebări care creează probleme în sistemele de marketing și de comunicare.

Îmi propun să clarific o serie de mituri pe care le întâlnesc în continuare în mentalitatea antreprenorilor români: cei care nu au un produs bun, se promovează; am investit mult într-un canal sau altul și nu am obținut ce mi-am dorit;  din cauza concurenței care minte, clienții fac alegeri greșite și sunt dezamagiți etc.

Există tactici de marketing și comunicare care funcționează pentru fiecare antreprenor. Este nevoie însă, să știi să faci alegerea corectă. Ne vedem la emisiune! 

 


Florientina Minea - Realizator Nutrihub

Florentina Minea | Contributor al emisiunii “NutriHub”

Sunt Florentina și sunt o mamă activă si energică, care a simțit nevoia să facă o schimbare in viața ei, mai ales în ceea ce privește sănătatea.

Din cauza stilului de viată destul de haotic “câstigasem” cateva kilograme în plus, iar analizele de sânge nu erau prea bune.

Deși am încercat diferite diete, în speranța că imi vor îmbunătăți starea de sănătate, am constatat că acestea nu funcționează și am căutat alternative. 

Transformarea prin care am trecut, s-a întâmplat atât la interior cât și la exterior. Am devenit o femeie schimbată, o femeie cu încredere în sine, care își testează limitele în fiecare zi și nu refuză niciodată o provocare. Am conștientizat că trebuie să-mi mențin un stil de viață sănătos reușind să îmbin jobul, familia și sportul, acordându-mi și timp pentru mine.

Prin această serie de emisiuni și prin puterea exemplului meu personal, mi-am propus să inspir cât mai mulți oameni în vederea adoptării unui stil de viața sănătos. 


Raluca Hatmanu | Contributor al emisiunii “TravelUp”

Propunerea venită din partea BiziLIVE TV de a realiza emisiunea TravelUp, vine într-un moment în care avem mare nevoie de conținut de calitate.

E o constatare personală la care am ajuns pe parcursul perioadei de stare de urgență, în care am stat în casă și, inevitabil, am “consumat” și mai mult conținut online, spațiul în care ne-am refugiat toți.

În acest context, am ajuns la concluzia că nu sunt suficiente programe video online care să aducă plus valoare, din care să rămâi, efectiv, cu ceva: o idee care poate deveni afacere, interviuri cu oameni relevanți, promovarea unor proiecte despre care merită să aflăm, dezbateri echilibrate etc.

 


Cristina Lixandru | Contributor al emisiunii “HR 360”

Alături de o echipă de specialiști, prin emisiunea HR 360° ne dorim să înțelegem importanța resurselor umane din cadrul companiilor, să identificăm provocarile care apar în domeniu și să aflam din practică și din exemple concrete care au fost soluțiile sau care ar putea fi.


Vom discuta cu specialiștii invitați pe baza unor teme de interes comun din sfera resurselor umane, vom oferi puncte de vedere, idei, exemple concrete, recomandări și bune practici.
Piața devine din ce în ce mai dificilă si este momentul să venim cu idei, soluții și împreună să încercăm să scriem o noua pagină în acest domeniu.


În fiecare emisiune ne propunem sa prezentăm invitați care să ne povestească din experiența lor: specialiști din domeniul HR, angajați, angajatori, antreprenori.

 


Avocat Elena Grecu | Contributor al emisiunii “Atelier Juridic”

Cred că un avocat de business nu poate să iși desfașoare cu succes activitatea fără a fi conectat la afaceri și mai ales la oamenii de afaceri.

Este important ca avocații noștri să nu fie doar profesioniști desăvarșiți ci și buni comunicatori și de asemenea, interesați în a contribui la creșterea unui mediu de afaceri etic și legal.

Seria de emisiuni Atelierul Juridic Live este o formă de a interacționa cu oamenii de afaceri care au nevoie de sfaturi juridice, pentru a susține crezul nostru conform caruia cu avocatul trebuie să discuți la fel cum discuți cu medicul – nu doar când apare o problemă ci și preventiv, tocmai pentru a evita problemele.

 


Corina Popa| Fondator Școala de Gramatică

Corina Popa | Contributor al emisiuni “Next, educația viitorului”

Educația nu face rating. Educația face Oameni. A venit vremea ca spațiul public să fie al celor care gândesc critic, vorbesc coerent și sunt capabili să devină repere și modele. BiziLIVE TV susține profesionalismul și oamenii cu viziune și este spațiul perfect al ideilor în dialog dintre oamenii care sunt capabili să construiască educația viitorului.

Emisiunea își propune să reunească activiști din domeniul educației, specialiști și profesori care susțin, prin activitatea lor, o schimbare de viziune în învățământul românesc. Fie că vorbim despre strategii de combatere a analfabetismului funcțional sau a inechității, fie că aducem în prim-plan campanii de promovare a lecturii sau de flexibilizare a curriculumului ori filozofii pedagogice inovatoare – toate sunt modele de bune practici pe care le dorim împărtășite și implementate.


Dr. Lorelei Nassar | Contributor al emisiunii “Calea de Mijloc”

 

Dr. Lorelei Nassar este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo-faciala si implantologie. Cu peste 10000 de implanturi înserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ in cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.
Este unul dintre puținii chirurgi stomatologi pe plan mondial care practică hipnoza medicală – de 13 ani incoace organizează în țară cursuri si congrese internaționale pe teme chirurgicale, participand ca lector si în UK, Suedia, Finlanda, China, Mexic, USA, Israel, unde oferă suport si training de specialitate chirurgilor din domeniul implantologiei.
Organizază campanii de prevenție în companii sau în școli și evidențiază importanța sanatatii dentare pentru o viață echilibrată, iar Clinica Lorelei Nassar sponsorizeaza fundatia ACSIS. (Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială) și asigură tratamente gratuite copiilor integrați în programele acesteia.


Delia Grigoroiu | Contributor al emisiunii “Împreună”

 

Delia Grigoroiu este coach, psihoterapeut în formare și lucrează în mediul ONG și comunicare de peste 15 ani. Din toamna anului 2020, este Președinta Asociației R.O.Z., organizație care își propune să susțină emoțional și creativ, femeile care trec printr-o boală grea precum cancerul.

Mie îmi plac oamenii în toate ipostazele lor, sunt curioasa și mereu interesată de poveștile lor. Vreau să aflu ce îi ajută să treacă peste greu, ce îi bucură, cum se mobilizează și cine sunt ei, în spatele rolurilor sociale pe care le joacă zilnic. Eu cred ca nu putem face nimic fără oameni și fără un trib bun care să ne susțină. Dar pentru asta, e nevoie de timp investit în relațiile cu cei cu care alegem să ne înconjurăm. Așa ca, emisiunea ÎMPREUNĂ este despre oameni, poveștile lor, ce îi încarcă, ce îi descarcă și cum își găsesc sensul.


Irina Chițu | Contributor al emisiunii “Educație Financiară”

 

Irina Chițu este Country Manager FinZoom.ro.
“După opt ani de vânzări într-un hotel de 5 stele, președintele unei banci m-a chemat în echipa lui, care transforma conceptul de sucursală bancară rigidă, în una aproape de clienți. Experiența în banca m-a ajutat să înteleg câtă nevoie au consumatorii de ajutor, pentru a lua decizii responsabile la achiziționarea de produse financiare.
Astfel, acum 13 ani am lansat în România comparatorul de produse financiar-bancare și platforma online de educație financiaraă www.FinZoom.ro, cu misiunea de a împuternici milioane de consumatori să ia decizii bine informate cu privire la finanțele lor personale.
Sunt fericita mamă a patru copii (cu vârste de 3, 10, 18 si 23 ani), iar FinZoom este pentru mine ca al 5-lea copil și a doua casă ”.

 


Adrian Cioroianu | Contributor al emisiunii “Doza de Vânzări”

 

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări. 

Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internațională în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam. Adrian este autorul cărții VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI și coordonatorul cărților POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI,APROAPE TOTUL DESPRE MANAGEMENTUL ECHIPEI DE VÂNZĂRI, VÂNZĂRI 2.0 PUNCT ȘI DE LA CAPĂT, colecții de experiențe trăite de vânzători si manageri cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

 


Ovidiu Toader | Mentor al emisiunii “MentorsHub”

 

Ovidiu Toader este business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro.

Prima afacere am început-o în studenţie, la Timișoara, în ianuarie 1997 în domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă. Aceasta a crescut până la 5,4 milioane de euro și 90 de angajați în 2008, funcționând în toată România și Republica Moldova. În octombrie 2009 am vândut afacerea către unul din liderii mondiali, înfiinţând astfel subsidiara românească a acestei firme, pe care am condus-o până în septembrie 2014 dublând cifra de afaceri și asigurându-i poziția de lider pe piața din Romania. Din anul 2009, am susținut peste 6000 de ore de coaching și mentoring de afaceri pentru mai mult de 400 de antreprenori, manageri și viitori antreprenori.

Am livrat peste 500 de workshop-uri și prezentări de afaceri pentru mai mult de 30.000 de participanți în diferite conferințe de afaceri. Din 2014 m-am dedicat în exclusivitate profesiei de coach și mentor în afaceri și pentru a face asta am ales sa nu mai fiu implicat în execuție sau management ramânând doar acționar în afacerile în care investesc.

 


Mădălina Precup | Contributor al emisiunii “Cum să fii ca să devii”

 

Mădălina Precup este Fondatoarea Agenției de Publicitate și Marketing 10:pm. Agenția a luat naștere anul acesta, însă primii pași au fost făcuți cu 2-3 ani înainte. În 2017 m-am hotărât să fac o linie de invitații pentru nuntă. Atunci eram manager în vânzări și mă ocupam de invitații doar în timpul liber. În 2018 am renunțat la jobul în vânzări și am devenit asociat al unei firme de evenimente. Aici m-am ocupat exclusiv de brandul de invitații care reprezenta o ramura a firmei. Încă de la început au apărut clienți și oportunități către publicitate. Înainte de experiența profesională de manager în vânzări, am lucrat într-o televiziune locală și cumva oamenii ne-au căutat în tot acest timp pentru ceea ce făceam acolo (producție foto-video, redactare conținut original, grafică) și mi-am dat seama că exista cerere în direcția aceasta. Infrastructura sau mai bine zis aparatura pe care o dețineam (aparate foto profesionale, imprimante multifunctionale, etc) am folosit-o la maximum și am reușit să atragem proiecte pentru materiale publicitare video și audio, videoclipuri de prezentare, fotografii de produs, grafică publicitară, web-design, grafică pentru offset (flyere, pliante, broșuri, bannere, etc) și machetare DTP. Lucrurile au luat amploare anul trecut după ce ne-am ocupat și de câteva campanii de promovare și am fost nevoiți cumva să delimităm lucrurile și să facem încă o firmă, de această dată specializată pe publicitate și marketing. Decizia s-a dovedit a fi una inspirată pentru că momentan tot ce înseamnă online funcționează, în timp ce evenimentele offline sunt blocate.

 


Constantin Paraschiv | Contributor al emisiunii “Doza de Vânzări”

 

Constantin Paraschiv este antreprenor și producător de programe educative video dedicate dezvoltării personale și afacerilor. De mai bine de 17 ani, de când a început prima afacere, este convins că „antrenamentul bate talentul”, fie că vorbim despre afaceri sau despre obiectivele personale.
A experimentat afaceri în mai multe industrii cum ar fi: Horeca, Retail, Electro, IT sau e-commerce. A avut colaborări în ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 țări. În prezent lucrează cu brandul de electrocasnice POLTI din Italia și e-cloth compania inovativă din UK pentru curățarea casei.
De peste 7 ani se dedică realizării de programe video educative pentru antreprenori și dezvoltării personale.
În 2013 a inițiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativă video online pentru educație în activitatea de vânzări online și offline.
A sprijinit și a fondat proiecte educative media dedicate spațiului civic cum ar fi PiațaVictoriei TV sau Rezistența TV, unde tinerii și persoanele implicate pot învăța mai bine meseria de cetățean.

 


Călin Iepure | Contributor al emisiunii “Permis de Antreprenor”

 

Călin Iepure este CEO bizz.club România, Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor.

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie “pregătiți” atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României. Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România – bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification – The PROFESSIONAL’s Selling Gameși De vorbă cu Antreprenorii – Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian OnețiuBusiness Mentors.

 


Ioana Marinescu Sima | Contributor al emisiunii “Canapeaua Roșie”

 

Ioana Marinescu este om de comunicare și PR cu o experiență în corporație de aproape zece ani. Din 2012 este designer floral profesionist, iar câțiva ani a lucrat pe cont propriu pentru evenimente (nunți botezuri, evenimente corporate). În acest moment, susține doar ateliere de creație florală în școli și grădinițe. În afara scrisului pe blog și al prezenței la evenimente în calitate de partener, speaker sau host, scrie conținut creativ pentru clienți de business, susține ateliere de scriere creativă pentru copii la Opera Comică și ateliere de creativitate în cadrul Mai Academy, fondată de Roxana Gabor-Iliescu.

 


Mădălina Stănescu| Contributor al emisiunii “Smart Online”

 

Mădălina este Consultant în Digital Marketing, cu peste 12 ani experiență în paid advertising și fondatorul agenției Optimized, specializată în performance marketing , campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Bing Ads etc) pentru e-commerce. Aceasta și-a propus să aducă rezultate pentru companiile și magazinele online care își doresc să se dezvolte, concentrându-se în special pe PPC marketing, dar și pe consultanță pentru afacerile care deja au o echipă de marketing, dar au nevoie de un refresh în strategia și modalitățile de promovare plătită. Printre clienții agenției se numără branduri importante din segmentul Fashion, Servicii, Home & Garden etc.Mădălina este și Trainer Certificat Google și oferă consultanță în Growth Marketing pentru Google EMEA.

 


Carmen Grigore Reisenbauer| Contributor al emisiunii “NutriHub”

 

Carmen este Health Storyteller, Fitness & healthy food passionate, Life lover. Din 2013, a decis că e bine să împărtășească oamenilor din experiențele sale personale, așa că a început să scrie pe blogul personal, carmengrigore.roAșa a început, de fapt, să promoveze sportul și alimentația sănătoasă, alături de un mental pozitiv. La final de 2017, a lansat TonusApp, prima aplicație românească de fitness pentru femei, din România. Aplicația oferă programe de antrenament și nutriție care pot fi urmate acasa de orice femeie, cu minim de echipament. Crede cu tărie în practicarea mișcării de orice forma ca o cheie către o sănătate optimă și un spirit de învingător.

 


Anamaria Roxana Parascan| Contributor al emisiunii “UpGrade”

 

Anamaria Roxana Prascan este top performer în România în industria de network marketing.

În proiectul în care este implicată de aproape 2 ani, deja a câștigat peste 60.000$. Este trainer la nivel național, în 2019 a facut înconjurul lumii de 2 ori și este un om foarte dedicat oamenilor, care conduce prin rezultate. Cei care pun aplicare metodele ei, pot câștiga între 10.000$ și 60.000$ dupa doar primul an de activitate. “Raise your standards and the Universe will meet you there”

 


Dina Bento| Contributor al emisiunii “Canapeaua Roșie”

 

Dina Bento este specialist în relații umane, antreprenor, autor de carte și de blog. A lucrat 5 ani în domeniul social, atât în România cât și în Portugalia, apoi în domeniul privat, ca mai târziu să pună bazele unor companii pe care le gestionează în prezent.

Din 2015 scrie pe blog-ul www.mamipetocuri.ro despre multitudinea de roluri pe care o femeie le ocupă odată ce devine părinte: angajat, angajator, mamă și femeie, bucătar și om în casă, prietenă, soție, soră, vecină și șofer, împărtășind din experiențele sale personale pentru a îmbunătăți imaginea și încrederea în fiecare dintre noi.

În 2020, în plină pandemie, lansează prima ei carte, Destin de mamă, ”o reprezentare cu tușe ironic-amuzante a vieții de familie de astăzi, precum și a universului interior al femeii contemporane, răvășite și supraîncărcate. Dina a găsit soluția de a te lăsa, ca femeie, în ghidajul instinctului și al intuiției feminine, recunoscute ca fiind salvatoare, plus o bună educație – adică ceea ce știi după ce ai uitat tot”, așa cum spune Oana Moșoiu.


Ioana Hurdubelea| Contributor al emisiunii “În trend”

 


Am lucrat 15 ani în publicitate și am absolvit “Colour Me Beautiful Academy” în Londra, UK, secțiunea “Image and Colour”. De atunci, construiesc constant în această direcție printr-o abordare proprie unică în România, care se referă la definirea și consolidarea poziției în societate, fără a mai apela la specialiști exteriori. Vei învăța să fii propriul tău consultant de imagine!

În prezent, Ioana lucrează ca formator/consultant pentru definirea/îmbunătățirea stilului vestimentar, prin organizarea de sesiuni individuale, workshop-uri de grup și business, care te învață cum să devii propriul tău stilist. 

 


Anca Maftei| Contributor al emisiunii “Calea de Mijloc”

 Sunt Anca Maftei, sunt psihoterapeut integrativ și sistemic , hipnoterapeut, facilitator de constelații familiale și sitemice și creatoarea metodei de lucru terapeutic unică în lume – Integrative Self Process. Sunt pasionată de natura umană, de relațiile transgeneraționale în care ne formăm și dezvoltăm, de descoperirea de sine, vindecarea prin conștientizare și alegerea asumată a propriului drum în viață.

 


Mara Iepure| Contributor al emisiunii “NEXT, educația viitorului”

Mara IEPURE este moderator si trainer certificat SELLification. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Managementul Firmei, aprofundand mai apoi cunostintele pe domeniul Managementului de proiect in cadrul masteratului MSDO din cadrul aceleiasi facultati, cu accent pe accesarea de proiecte cu finantare nerambursabila.

A lucrat 10 ani in domeniul managementului de proiect si a finantarilor nerambursabile, implementand proiecte cu finantare europeana si guvernamentala.

Mara este formator certificat din anul 2009. Abilitatea de a vorbi in public si-a dezvoltat-o in cadrul celui mai mare club de publick speaking si leadership Toastmasters. Alaturi de echipa SELLification contribuie la organizarea si extinderea educatiei experientiale in online. Una dintre pasiunile ei este sa planifice si sa modereze evenimente de business si dezvoltare personala. 

 


Andreea Sandu | Contributor al emisiunii “7 Arte”

Andreea Sandu este antreprenor și manager cultural, fondator al galeriei Galateca din București.  Cu studii de TIC, management și artă, are o experiență de peste 15 ani în gestionarea, implementarea și evaluarea de proiecte educaționale și culturale, în ultimii ani a inițiat și coordonat proiecte de artă contemporană și design, precum și programe culturale multidisciplinare la nivel local, național și internațional.

Coordonează programul curatorial al galeriei Galateca, producția si participarea cu proiectele la diferite biennale, târguri și expoziții itinerante, curatoriază și implementează expozitii de artă vizuală, de design, editoriale și  multidisciplinare în cadrul  Galateca și NeoGalateca shop. Dintre acestea menționăm:  programul de artă contemporană și design identitar Măiastra, Programele Romanian Art Enery și Neo Studio – organizate de asociația Neo Art România și Galateca, participarea sau coorganizarea de festivaluri și proiecte multi-anuale precum: Festivalul Strada copiilor – Strada de C’Arte, realizat de către Biblioteca Centrală Universitară  “Carol I”, Fundația Carol I și IMDD sau Arta la intrare. A produs, curatoriat și colaborat la zeci de proiecte expoziționale, dintre care în ultimii ani menționăm: Pentagon / Pentagramă – Liviu Stoicoviciu, “Art 100” , Confluențe 100/ Confluences 100 cu motto-ul: Arta unește!, Supermarketul de ARTĂ,  #Contactless Art Wall, EA – exerciții afective sau Inside/Outside Galateca.

 


Alin Comșa | Contributor al emisiunii “22 de Minute cu Alin Comșa”

        Alin Comșa este fondator al companiei de training All in Trust Attitude. Specialist în relații publice și comunicare, pasionat de tot ce poate cuprinde domeniul educație și învățare,  Alin folosește în training experiența de business acumulată în 20 de ani de activitate în domeniul vânzărilor și al mangementului echipelor.  În cursurile sale  introduce  informații din cele mai diverse domenii – vânzări, literatură, cultură-artă, NLP, comunicare, inteligență emoțională, istorie, management sau filozofie. Expunerile sale sunt creative și inedite, construite în așa fel încât informațiile livrate să fie  practice și  ușor de aplicat atât în viața personală  cât și în cea  profesională. Alin Comșa este convins că, pentru fiecareom esența învățării este găsirea unui sens în propria viață.

 


Andra Pintican | Contributor al emisiunii “HR 360°”

       

Sunt Andra Pintican, trainer and fondator al Scolii de Resurse Umane.

Sunt un profesionist HR cu o vasta intelegere a mediului de business. De-a lungul carierei mele am navigat prin toate rolurile HR pana la ocuparea unui rol de CEO, avand astfel ocazia sa imi descopar adevarata pasiune: oamenii. De aceea, acum incerc sa gasesc cele mai valoroase modalitati prin care ii pot servi pe cei din jur, din postura de People Advocate.

Am fondat diverse proiecte pe Leadership, Wellbeing Organizational, Servicii HR si Educatie. Indiferent de tipul de proiect, am un singur focus comun: sa ii ajut pe oameni sa isi descopere potentialul si sa actioneze asupra lui.

Una dintre cele mai puternice convingeri ale mele, este ca impreuna putem facem mai mult! De aceea, sunt convinsa ca Scoala de HR este cea mai eficienta metoda de a crea impact. Ajutand oamenii de HR sa descopere potentialul rolului lor si sa actioneze in concordanta cu el, sustinadu-i sa duca HR-ul la urmatorul nivel, astfel incat sa poata deservi mai bine angajatii si misiunea organizatiei!

 


Sorin Lucaci | Contributor al emisiunii “Istorie Universală și Mitologie”

       

Sorin Lucaci a absolvit Facultatea de Psihologie si Sociologie a Universitatii Hyperion in 1994.
Este poet, psiholog, realizator tv, organizator de evenimente culturale la Editura Herald. A publicat sapte volume de versuri si un audiobook. Cea mai recenta carte, “Povesti cu o pisica rosie si alte reverii” publicata la Editura Herald.