fbpx

Cum funcționează platforma?

Crează-ți un cont

Indiferent de ce tip de cont alegi să-ți creezi (Free sau Premium) ai acces la multiple secțiuni și episoade din platformă.

Explorează Programele

Descoperă categoria principală din meniu "Programe" și alege tipul de program potrivit preferințelor tale.

Creează-ți o listă de vizionare

Poți adauga mai multe episoade într-o listă de vizionare.

doza de vanzari summer edition 2021

Creeză-ți un cont!

Vizionezi mai multe episoade din platformă dacă alegi să-ți faci cont 

De ce să alegi Premium?

Conținut original disponibil săptămânal

Urmarește săptămânal la BiziLIVE TV emisiunile despre sănătate, educație financiară, vânzări, marketing, imobiliare, fashion, travel sau antreprenoriat și parenting.

Conținut Relevant pentru Afaceri

Experți, Speakeri, Milionari, Antreprenori, Traineri și invitați actuali, relevanți cu rezultate în multiple domenii de activitate.

Dezvoltare Personală și Profesională

Descoperă sute de emisiuni și episoade inspiraționale, motivaționale, povești de la campioni mondiali, sportivi de anduranță, oameni de afaceri, medici, avocați. Urmărește episoadele pentru dezvoltare personală.

Vizionezi episoadele tale preferate nelimitat pe mai multe dispozitive

Creeză-ți un cont!

Vizionezi mai multe episoade din platformă dacă alegi să-ți faci cont 

Ce spun abonații

Piata din Romania si mediul de afaceri local au mare nevoie de educatie iar Bizilive vine cu o abordare eficienta in acest scop: topicuri in trend, discutii interesante cu invitati ce ofera expertize complexe. Succes!
Robert Similea
Expert Reputație
Apreciez diversitatea subiectelor, a temelor abordate, nivelul de referință din ce în ce mai bun al invitaților și moderatorilor, calitatea în continuă creștere a emisiunilor și strădania deosebită a realizatorilor și a Echipei de a încuraja cunoașterea, învățarea, obținerea de rezultate pe diverse planuri și, în mod special, apreciez faptul că se promovează libera inițiativă, antreprenoriatul și dezvoltarea personală. Felicitări! Mult succes pe acest drum frumos și foarte, foarte folositor societății! Vă mulțumesc!
Cristi Lazăr
Instructor at Silva International home of the Silva Method
Echipă super profesionistă, invitați admirabili si informații extrem de importante si valoroase! Diversitatea subiectelor ma face sa urmăresc cu entuziasm fiecare episod iar întâlnirile cu alți antreprenori sunt cu adevarat plăcute si utile! Recomand cu mare drag!
Gatea Mădălina
Managing Partner at ATO Protection

FAQ

Întrebări Frecvente

BiziLIVE TV este o televiziune online care oferă abonaților o grilă vastă de programe premium, originale.

Compania este  independentă formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

BiziLIVE TV oferă un serviciu plătit de difuzare online care le permite abonaților să vizioneze o grilă largă de programe episoade și conținut premium dedicat dezvoltării afecerilor și dezvoltării individuale.

Poți viziona BiziLIVE TV pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online, întregul conținut fiind disponibil pentru un tarif lunar fix. Tariful abonamentului este de 6,99 EUR pe lună. Fără costuri suplimentare. 

Poți viziona BiziLIVE TV pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online. Poți viziona oriunde, oricând, pe un număr nelimitat de dispozitive.

Poți viziona BiziLIVE TV pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online. Poți viziona oriunde, oricând, în direct sau înregistrat pe un număr nelimitat de dispozitive. Vă puteți conecta  aici dacă sunteți deja abonat/ă sau vă puteți abona aici  . Puteți alege varianta gratuită de abonament pentru 30 zile  pentru a viziona o parte din grila noastră de programe

BiziLIVE TV iți oferă un serviciu flexibil. Nu există costuri/taxe cu anularea serviciului. Poți anula oricând dorești. Poți anula sau activa contul în orice moment. Abonamentul se reînnoiește automat lunar, la același preț, în lipsa anulării înainte de termenul de reînnoire.

BiziLIVE TV iți oferă cea mai vastă biblioteca online de interviuri dedicate antreprenoriatului. Sute de interviuri și studii caz cu antreprenori din România, Europa, Asia sau America din care te poți inspira sau adauga business-ului tău noi metode și tehnici de marketing, vânzări pentru creștere și scalare. Lucrăm în fiecare zi pentru conținut nou! De asemenea puteți viziona sute de episoade despre: marketing, branding, vânzări, educație financiară, tehnologie, dezvoltare personală, materiale inspiraționale, consiliere în carieră, culsultanță juridică și financiară pentru afaceri.

Vizionați oriunde și oricând vrei!

BiziLIVE TV iți oferă cea mai vastă biblioteca online de interviuri dedicate antreprenoriatului.

Cu abonamentul Fremium aveti acces limitat la secțiunile din site și acces limitat la numărul de vizionări al emisiunilor și serialelor din platformă.

Vizionarea cu abonamentul gratuit freemium este redată cu RECLAME de la Companiile Partenere.

Nu există costuri ascunse. Vă puteți dezabona oricând fără costuri.

 

BiziLIVE TV iți oferă cea mai vastă biblioteca online de interviuri dedicate antreprenoriatului. Suplimentar față de abonamentul Freemium, abonamentul Premium aveti acces la +1500 de materiale dedicate: marketingului, vânzărilor,  investițiilor, imobiliarelor, educației financiare sau legislației în vigoare din România cu avocați de business, secțiunea premium din platformă și vă veți putea bucura de vizionare FARĂ RECLAME .

*Prețul abonamentului Premium (6,99 eur ) include TVA. este valabil pentru un termen minim de 1 lună. Se reînnoiește automat lunar, la același preț, în lipsa anulării înainte de termenul de reînnoire. Acces la întregul conținut BiziliveTV.

 

Platforma și producțiile proprii pot conține publicitate, plasare de produs și alte elemente de promovare. Dacă sunteți companie și doriți mai multe detalii despre promovare accesați acest link aici 

Top