fbpx

Adresează întrebări specialiștilor emisiunii

Alături de o echipă de specialiști, ne propunem să oferim sesiuni interactive de coaching pentru un stil de viață sănătos, lifestyle, alimentație și nutriție, prin prezentarea de informații utile și recomandări personalizate.

Completează formularul și ai șansa să primești în direct cele mai potrivite recomandari pentru reglarea greutății, alimentatie, nutriție și programe de antrenament.

Ce înseamnă o nutriție bună și o alimentație corectă?

Gestionarea aportului alimentar și a nutriției sunt esențiale pentru o sănătate bună.

Alegerea inteligentă a alimentelor poate ajuta la prevenirea bolilor, la menținerea sau îmbunătățirea sănătatii.

Alimentația și nutriția sunt modul prin care obținem combustibil, furnizând energie pentru corpul nostru.

Un stil de viată săntos presupune o dietă sănătoasă dar și o stare de bunastare fizică, mentală și socială.

Ai întrebari? Specialiștii nostri au răspunsuri!

Poți participa la emisiune prin:

Intervenție în direct cu întrebări (Online prin Zoom)

Întrebări transmise printr-o înregistrare video (email: contact [@] bizilive.ro)

Întrebări în varianta scrisă (email)

Specialiștii emisiunii

Tania Fantană este nutriționist dietetician din 2014 (ABC Fitness School), nutriționist sportiv din 2016 (International Sport Sciences Association-USA si absolventă în 2019 de Master în Nutriție Clinică și Comunitară – Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș. Tania este și o prezență extrem de activă în comunitatea sa online Fântâna de Sănătate, unde energia și tonusul ei crează rapid adevarati adepti ai nutriției explicate pe înțelesul tuturor. Pe Tania o gasiți atât în mediul virtual prin intermediul pachetelor de nutriție online și al comunității Fântâna de Sănătate pe care o coordonează, cât și la cabinetul sau unde încearcă să împrietenească oamenii cu ei înșiși prin intermediul mancării sănătoase.
Tania Fântână
Nutriționist, Fondator Fântâna de Sănătate
Ramona Țintea este Nutriționist Dietetician (Facultatea de Nutriție și Dietetica) și fondatoarea Școlii de Slăbit. Este prima platformă online din România care oferă produse și servicii pentru slăbit și îmbunătățire a sănătății, printr-o abordare integrativă, de la fizic, la minte, la spirit. "Sunt nutriționist, dar la bază vin dintr-un mediu 100% tehnic, iar acest lucru m-a ajutat să înțeleg ușor orice informație legată de nutriție, sănătate, detoxifiere sau sport.
Pasiunea pentru ceea ce fac este cea care mi-a oferit instinctul de a construi poduri către oameni, pentru a-i educa și a-i ajuta să-și schimbe viețile."
Ramona Țintea
Nutriționist, Fondator Școala de Slăbit
Anca Buruciuc este Specialist Nutriție șii Dietietică. "Mă ocup de crearea unor programe personalizate de echilibrare ponderală, programe de educație nutrițională în rândul adulților și copiilor. Nu ne limităm la a crea "diete", ci învățăm oamenii să mănânce sănătos, să corecteze obiceiurile alimentare nepotrivite, să își organizeze un ritm de viață echilibrat între muncă, timp liber și activitate fizică. Abordarea nutrițională nu se limitatează doar la munca de cabinet, ci și la workshop-uri șoi ateliere de nutriție create pentru diferite categorii de oameni: angajați ai companiilor, ateliere de gătit sănătos, ateliere de nutriție alături de copii și părinți."
Anca Buruciuc
Nutriționist, Fondatoar Dietis

Am întrebări

Pentru a adresa întrebări specialiștilor din cadrul emisiunii, este necesar să completați formularul de mai jos! 

Top