Cariera

Oportunități 

Carieră & Parteneriat

Vino alături de BiziLIve TV

Expunere & Reputație

Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți, contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ. 

Îți punem la dispoziție o platformă integrată cu o suită de instrumente de marketing si comunicare: TV, Evenimente, Comunitate & Networking .

Căutăm parteneri orientați catre valori si educație. 

Parteneriat

Devino Partener

Realizator Emisiune

Dacă ești antreprenor, expert, liber profesionist sau manager și ești un bun comunicator, iți cunoști bine industria și ești orientat catre progres și valoare aplică pentru parteneriat.

Descoperă un potențial enorm pentru dezvoltare

Voluntariat

Voluntar Evenimente

Organizăm +50 evenimente de business și dezvoltare personală anual! Ai ocazia să participi să inveți și să-ți extinzi rețeaua ta de contacte profesionale! Îți asigurăm un mediu propice pentru dezvoltare și creștere

Voluntar Studio

Ești pasionat de video sau îți dorești o carieră in televiziune sau media? Ai oportunitatea acum să faci parte din echipa BiziLIVE TV, prima televiziune digitală din România! Vei invața practic despre noile tehnologii ale televizunilor digitale și vei putea opera pe cele mai noi gaget-uri din digital media

Vrei sa ne propui ceva?

Aplică acum