BrandUP

[vc_row][vc_column][td_block_slide custom_title=”Cele mai noi episoade BrandUP” category_id=”1831″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_14 custom_title=”Vezi mai multe episoade BrandUP” category_id=”1831″ limit=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Despre emisiunea BrandUP

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Doar ca ai inregistrat un cuvânt la OSIM nu inseamnă ca ai obținut și un nume de Brand! „Nimic” scria Victor Hugo „nici macar armatele nopții nu pot sat in calea unei idei, dacă a sosit timpul ei”

Mentalitatea că o idee, indiferent cât de revoluționară ar parea, poate fi atribuită numai unui singur individ este eronată .

O privire mai atentă in trecut confirmă faptul că, practic toate brandurile de succes au fost revoluționate de diferiți antreprenori in același timp.

In final, câștigatorul nu este intotdeauna persoana care a facut primul pas. Pentru a construi un brand puternic ai novoie de: o idee, desigur, un plan de comunicare, un PR experimentat publicitate, advertising dar și de simțul vitezei.

Știai ca poți sa-ți mărești potențialul de publicitate al brandului utilizând Brand-ul Personal? Unde ar fi Brand-urile Trump , fără „Donald” Actvitațile amețitoare realizate in sprijinul brandurilor sale, sunt cele care determină succesul acestora.

Brandurile sunt reci, multe și lipsite de viată. Dar fondatorul poate formula strategia, poziția și obictivele brandului. Gandește-te la asta, Media dorește să ia interviuri unor oameni nu Brand-urilor .

Marketingul clasic nu mai functioneza azi! Noile produse eșuează intr-un ritm dezastruos. Majoiritatea campaniilor publictare nu rămân in mintea clientului prin nimic disctinct!

Si totuși exsită incă Branduri foarte puternice!

Cum au invățat aceste Companii să-și facă Bradurile să trăiască in mintea consumatorilor? Cum comunică? Dar ce tip de campanii publictare utilizează?

Majoritatea Companiilor aleg calea usoară pentru a-și pune Brandurile pe piață, aleg doar publicitate clișeistică. Nu este suficient să prezinți un produs intr-o reclamă!

Ar fi bine să combini și stimulii vizuali cu auditivi, care oferă o experiență senzorială și emotională completă! Oferă-i o voce Brandului tau!.

Alaturi de o echipa de specialisti emsiunea BrandUP iși propune sa aducă idei noi pentru comunicare, brand personal, branding pentru a reîmprospata viața brandurilor Dvs.

Te așteptam in fiecare saptămâna la BrandUP unde poveștile capătă substanță și să reprezinte o sursă de inspirație care să vă familiarizeze cu o noua viziune asupra conceperii brandurilor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Specialiștii BrandUP

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Manuela Ciugudean

Sunt Coach profesionist, membru în Board-ul Federației Coachilor Profesioniști din România și Personal Brand Strategist, cu peste 15 ani de experiență în ledership, strategie de personal branding și dezvoltare de conținut în Europa de Est. Misiunea mea este să inspir companii, angajați și antreprenori să își maximizeze potențialul.

În perioada 2001-2017 am colaborat ca angajat sau consultant cu mai multe corporații și instituții – Intel, Samsung, IBM, Lenovo, Michelin, GE, PricewaterhouseCoopers, SAP – plus Guvernul României și Banca Mondială, unde am dezvoltat o pasiune pentru coaching și mentorat. Fiind licențiată în Relații Publice și Publicitate, în toate rolurile mele profesionale am contibuit la construcția de imagine. În AND-ul meu de profesionist se găsește un element unic: human branding cu impact, care aduce rezultate beneficiarilor și îi inspiră pe alții să își rezolve provocările din carieră.
Sunt un coach empatic, optimist și creativ. Ceea ce este unic la mine este combinația de know how de înalt nivel, creativitate, viziune optimistă asupra vieții, personalitatea relaxată și tolerantă, plus abilitățile de coach profesionist pe care le-am deprins ca student la Center for Executive Coaching.
Lunar, organizez cursuri de Personal Branding și meet-upuri gratuite pe aceeași temă. Lucrez cu coachees la sediul lor, față în față în biroul meu din București, online sau telefonic.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20860″ img_size=”full” title=”Manuela Ciugudean – Brand Personal Strategist | BrandUP”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre Ileana Badiu

Ileana Badiu, Co-Managing Director Wunderman România, activează de peste 25 de ani în industria Marcom, iar pe parcursul carierei sale, Ileana a dezvoltat numeroase proiecte și în televiziune.
Absolventă a facultății de Comunicare și Relații Publice a Universității București, la începutul carierei sale, Ileana a făcut parte din departamentele de marketing ale unor companii multinaționale, precum Elite și Philip Morris, ca apoi să treacă de cealaltă parte a baricadei: new business director în agenții de publicitate.
În 2007 Ileana își începe drumul de antreprenor, obține franciza companiei internaționale de comunicare Wunderman, fondând agenția locală Wunderman România. De la începutul acestui an, brandul fondat de Ileana a fost înglobat în Ogilvy România, acest pas fiind unul firesc pentru expansiunea businessului pe care îl conduce.
În 2016 lansează site-ul Super40 by Ileana Badiu, proiect prin intermediul căruia transformă înaintarea în vârsta din dezavantaj în avantaj. Asumarea, jovialitatea și iubirea pentru comunicare o duc în ultima perioada, în mod natural, spre prezența pe diverse scene ale evenimentelor de business, dar și de inspirație pentru cei care doresc să aibă o cariera și o imagine de success.
“Îmi place poziția de leader, însă o să pun întotdeauna umărul la construcția în sine, o să fiu alături de echipa mea, pentru că a înțelege esența oricărui domeniu înseamnă să știi în ce constă munca fiecarui om în parte.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20872″ img_size=”full” title=”Ileana Badiu – Co-Managing Director Wunderman Romania | BrandUP”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 Participă la emisiune!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ești antreprenor, soloprenor, freelancer, consultant sau angajat și îți dorești să transformi această perioadă intr-o experiență unică de creștere accelerată?

Aceasta este șansa ta! Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o discuție despre: marketing, comunicare sau brand personal, alături de specialiștii BrandUP.

Completează formularul și ai șansa să primești cele mai potrivite strategii pentru comunicare, marketing sau brand personal de la specialiștii emisiunii.

Ai întrebări? Specialiștii noștri au raspunsuri! Participă

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Parteneri Educație[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ gap=”10″ grid_id=”vc_gid:1592075928957-759be50a-ea32-8″ include=”20881,20883″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sponsori[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”2″ grid_id=”vc_gid:1592075928959-637a0eba-5868-6″ include=”18074,17977,20364,20762,20761″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][mc4wp_form id=”5510″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]